010-820 99 00 office@lyoness.nl

Bart Veenman

Managing Director

Het Cashback Program van Lyoness biedt een uniek sponsorconcept voor sportverenigingen van alle soorten en maten. Waar normaal gesproken sponsoring plaatsvindt en ondernemers moeten hopen op een effect op hun omzet, is het mogelijk om via dit sponsorconcept de effecten meetbaar te maken en sponsoring te koppelen aan de omzetstijgingen. Voor de sportclubs is dit dé manier om leden nog meer te binden en voordeel te halen uit hun dagelijkse bestedingen.

Door het Cashback Program worden sportclubs en hun lokale omgeving nog meer aan elkaar gebonden en wordt de lokale middenstand versterkt door het sturen van de leden naar de sponsoren.

Clubpas – de Cashback Card

De leden van de club en alle betrokkenen ontvangen de unieke clubpas: de Cashback Card. Met deze pas ontvangen de leden voordeel bij hun bestedingen in de kantine en/of op de sportkleding. Daarnaast ontvangt men tevens voordeel bij alle aangesloten partners in de regio, waaronder restaurants, slagers, bakkers en meer. Ook kunnen de leden met voordeel aankopen doen bij hun favoriete online shops, zoals bol.com, Booking.com, wehkamp, Zooplus, HEMA.nl, Forever 21 en Albelli.

De leden ontvangen hun voordeel in de vorm van Cashback (geld terug op de rekening) en Shopping Points, waarbij de punten in te wisselen zijn voor extra kortingen bij geselecteerde partners. Momenteel zijn dit honderden ondernemers die geregistreerd staan als Lyoness partner en dit aantal groeit snel. Daarnaast kunnen de leden al profiteren bij meer dan 1.000 online shops.

Voor de club is het grootste voordeel dat men een sponsorcommissie krijgen voor alle aankopen die de leden doen bij de (online) partners van Lyoness. Van iedere besteding die de leden doen ontvangt de club 1% van het aankoopbedrag. Over 1.000 pashouders die € 100 per maand besteden is dit reeds een extra sponsorpost van € 1.000.

cashbackprogram-sport

Kassasysteem

Tevens is het mogelijk om de clubpas te koppelen aan een gesloten betaalsysteem binnen de club. Hierdoor kan de club cashless worden en betaalt men met één pas die vooraf of op locatie op te waarderen is. Daarnaast ontvangen de leden automatisch Cashback bij al hun aankopen op de club. Lyoness kan samen met een daarin gespecialiseerde partner een totaalconcept neerzetten voor iedere sportclub.

Sponsorconcept

In plaats van het jaarlijks betalen van een sponsorbijdrage hebben de sponsoren nu de mogelijkheid om op een omzet gerelateerde bijdrage te werken. Doordat de leden van de club hun Cashback Card gebruiken bij de sponsor, gaat er per besteding 1% sponsorcommissie naar de club. Op deze manier draagt men via de dagelijkse boodschappen bij aan sponsoring van de club en hebben de leden zelf ook nog voordeel!

De sponsoren kunnen middels een eenmalige bijdrage van minimaal € 399 deelnemen aan dit unieke sponsorconcept en als acceptatiepunt van de Cashback Card geregistreerd worden. Daarmee steunen zij de club wanneer clubleden aankopen komen doen op basis van hun sponsoring.

 

Deel dit bericht...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone