010-820 99 00 office@lyoness.nl

Bart Veenman

Managing Director

Al jaren is Outdoor Brabant een van de vooraanstaande sportevenementen van de stad Breda. Niet alleen vanwege het sportieve onderdeel, maar ook zeker door zowel het sociale als zakelijke karakter dat Outdoor Brabant met zich mee brengt. Jong en oud, families, ondernemers en paardensportliefhebbers, voor iedereen is er een reden om dit gezellige evenement te bezoeken. Outdoor Brabant trekt elk jaar reeds vele tienduizenden bezoekers en groeit komende jaren door op moderne wijze.

Van 31 augustus tot en met 4 september 2016 vindt Outdoor Brabant weer plaats bij de Prinsenhoeve in Breda. Dit karakteristieke en sfeervolle terrein biedt sinds jaar en dag al het podium voor een uniek paardensport evenement, waar gedurende 5 dagen de gehele wereldtop bijeenkomt voor paardensport van de hoogste kwaliteit. De disciplines mennen, dressuur, springen en natuurlijk de Brabantse Derby, zorgen voor een divers evenement voor de echte liefhebber.

FEI Wereldkampioenschappen vierspannen

In 2016 staan de FEI Wereldkampioenschappen vierspannen voor paarden op het programma. Een record aantal vierspandeelnemers wordt verwacht inclusief de complete wereldtop. Dat wordt prachtige mensport. Maar er staat meer dan mennen op het sportieve programma. Ook bij de spring- en dressuurrubrieken zien we grote belangstelling van nationale en regionale topcombinaties.

Outdoor Brabant Cashback Card

Naast een kwalitatief sportevenement, heeft Outdoor Brabant ook een groot terrein met winkels en horeca. Om daar extra voordeel te geven aan de bezoekers heeft iedereen de mogelijkheid om de Cashback Card gratis te ontvangen. Deze kaart biedt ‘geld terug bij iedere aankoop’ bij diverse stands op het terrein, waaronder bij de merchandise van Outdoor Brabant, maar ook bij ruim 1.000 online shops van bekende merken en honderdduizenden locaties over de hele wereld.

Shop in de binnenstad

Outdoor Brabant wil met haar evenement een regio-functie bekleden en met haar partners een bijdrage leveren aan de versterking van de lokale middenstand van Breda. Door het aanbieden van de Cashback Card aan alle bezoekers zorgt de organisatie van Outdoor Brabant voor een binding van de consument met deze lokale ondernemers. De Outdoor Brabant Cashback Card, net als alle andere Cashback Cards van Lyoness, is namelijk te gebruiken bij de aangesloten Cashback Partners en bieden de consument extra voordeel wanneer de consument winkelt in de binnenstad. Zo kun je in Breda terecht bij diverse bedrijven als Inspire Coffee, Lot66, Scooterhill, maar ook in de kantine van bijvoorbeeld V.V. Baronie.

Daarnaast verbindt Lyoness deze ondernemers ook met elkaar. “Zo willen wij onze bezoekers ook actief sturen naar de lokale winkels en daarmee een brug slaan tussen de sportieve evenementen, zakelijke partners en de middenstand. De Cashback Card van Lyoness biedt dat voordeel dat hier een substantiële bijdrage aan kan leveren. Activeer dus jouw Cashback Card en shop bij de lokale middenstand,” aldus John de Vos, organisator van Outdoor Brabant.

Meer voordeel met jouw Cashback Card!

Ben jij tussen 31 augustus en 4 september ook langs bij Outdoor Brabant? Neem dan zeker jouw Cashback Card mee en profiteer van voordeel bij verschillende stands. Bezoek daarnaast de stand van Lyoness en ontvang op vertoon van jouw Cashback Card een gratis kop koffie of een van de andere lekkernijen!

Heb je nog geen Cashback Card? Haal hem dan op bij een van de lokale Cashback Partners of ontvang hem tijdens Outdoor Brabant bij een van de Cashback punten op het terrein.

Deel dit bericht...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone