010-820 99 00 office@lyoness.nl
Lyoness Persbericht

Lyoness ontwikkeld nieuwe sportsamenwerkingen in Slowakije en in de Tsjechische Republiek

De Slovaakse meervoudig ijshockey kampioen HC SLOVAN Bratislava en de Tsjechische eredivisie voetbal club SK Slavia Praag zijn de nieuwe partners van de internationale Shopping Community Lyoness. De met beide clubs overeengekomen Cashback Programs bieden deelnemers aantrekkelijke shopvoordelen bij duizenden ondernemers wereldwijd.

Graz, 16 december 2015. Gedurende twee persconferenties op 15 en 16 december 2015 in Bratislava en Praag werd het gezamenlijke Cashback Program in detail gepresenteerd. “Het model voor deze samenwerking is de succesvolle samenwerking met SK Rapid Wien en de Österreichischer GolfVerband (Oostenrijkse Golf Vereniging)”, legt Silvia Keleman Weihs uit, Hoofd van Public Relations bij Lyoness. “Wij bieden onze partners een sterk loyaliteitsprogramma waarvan zowel de clubs als hun leden en fans kunnen profiteren. “

Eén kaart, vele voordelen

Het middelpunt van de samenwerking met HC SLOVAN Bratislava en SK Slavia Praha is een gezamenlijke kaart in de eigen stijl van beide clubs. Eigenaren van een kaart ontvangen tot wel  5% Cashback en Shopping Points voor elke aankoop bij meer dan 50.000 Lyoness Loyalty Partners wereldwijd. “In Slowakije en in Tsjechië zijn o.a. bedrijven als Takko, OMV, Kika aangesloten, maar ook vele pubs, bars en restaurants waar u de Cashback Card van beide clubs kunt gebruiken en geld besparen”, legt Mario Slivka uit, Managing Director van Lyoness Slowakije en Tsjechië.

De fans van HC SLOVAN Bratislava en SK Slavia Praag kunnen niet alleen profiteren van de Lyoness voordelen, maar zij steunen ook de toekomstige spelers van de clubs met de aankopen die zij doen: tot wel 1 % van de waarde van de aankopen die zij doen wordt gebruikt om nieuwe talenten binnen hun club te steunen.

Stem en win

Leden en fans kunnen beslissen welk design van de Cashback Card gekozen wordt voor de club. Zij kunnen hun stem uitbrengen op 1 van de 6 ontwerpen voor de HC SLOVAN Cashback Card vóór 10 januari 2016 en meteen een kaart reserveren. Zij die snel genoeg zijn om te registreren en deelnemen aan de verkiezing tijdens deze periode maken tevens kans om 5 x 2 tickets voor wedstrijden van HC SLOVAN Bratislava te winnen. De startdatum voor de verkiezing van de SK Slavia Cashback Card wordt binnenkort bekend gemaakt.

Over HC SLOVAN Bratislava

HC SLOVAN Bratislava is één van oudste en meest succesvolle ijshockey clubs in het land en is bekend bij ijshockey fans ver over de Slowaakse grens. De club speelt in de prestigieuze Kontinental Hockey League (KHL) en heeft al meer dan 8 acht titels gewonnen sinds Slowakije onafhankelijk werd in 1993.

Over SK Slavia Praag

SK Slavia Praag werd opgericht in 1896 door een groep sportliefhebbende studenten en is tegenwoordig  één van de meest populaire clubs in Tsjechië. Sinds de introductie van de hoogste divisie in Tsjechisch voetbal in 1993, werd het team acht maal tweede en driemaal werd SK Slavia Praag Tsjechisch kampioen.

 

Contact

Silvia Kelemen Weihs
Lyoness Group AG
Tel: +43 316 7077 680
Email: silvia.kelemen@lyoness.ag

 

Persconferentie-Praag

Deel dit bericht...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone