010-820 99 00 office@lyoness.nl

Luka Kors

Content Manager

Vanaf april 2016 zal Decathlon haar cadeaukaarten verspreiden via de shopping community van Lyoness Nederland. Beide partijen zijn de samenwerking gestart om gezamenlijk de groei door te zetten in Nederland. Door giftcards via Lyoness aan te schaffen ontvangt de consument een extra korting, waarmee het nog aantrekkelijker wordt om bij Decathlon aankopen te doen. Decathlon profiteert hierbij van het sterk groeiende ledenbestand van Lyoness.

Ruud van den Heuvel (B2B Manager Decathlon) over de samenwerking: “We hebben van onze collega’s in Italië en Frankrijk zeer goede verhalen vernomen over de samenwerking met Lyoness in de desbetreffende landen. Gezien de groei van Lyoness in Nederland willen wij hier graag onderdeel van uitmaken en samen de Nederlandse markt betrekken. We hebben gelijke visies en doelstellingen en ik geloof daarom dat wij samen goede stappen gaan zetten in Nederland.”

Ook Bart Veenman, directeur Lyoness Nederland, is enthousiast over de samenwerking: “Wij hebben een steeds groter wordende ledenbestand met actief shoppende consumenten en geloven dat we met Decathlon een juiste partner hebben voor het aanbieden van voordeel op sport- en outdoor artikelen. Steeds meer sportverenigingen nemen ons loyaliteitsprogramma af ter ondersteuning van hun clubpas en daar sluit de samenwerking met Decathlon uitstekend op aan.”

Over Decathlon

Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit. Decathlon heeft in Nederland momenteel zes vestigingen (Amsterdam, Kerkrade, Best, Apeldoorn, Leeuwarden en Breda), maar er komen er heel binnenkort nog een aantal bij!

Over Lyoness Nederland

Lyoness is een internationale shopping community met kantoren in 46 landen over de hele wereld en is één van ‘s werelds sterkste loyaliteitsprogramma’s. Met de slogan “Geld terug bij iedere aankoop” zorgt Lyoness ervoor dat shoppers op iedere hoek van de straat over de hele wereld geld besparen op hun dagelijkse aankopen. Meer dan vijf miljoen Members profiteren al van deze voordelen en unieke mogelijkheid. De manier waarop Lyoness dit heeft kunnen bereiken is door het opzetten van een professioneel loyaliteitsprogramma waarin grote winkelketens, mkb-ondernemers en online shops deelnemen van over de gehele wereld. Meer dan 50.000 Lyoness Loyalty Partners profiteren momenteel van loyale klanten die speciaal Lyoness Loyalty Partners uitkiezen voor al hun aankopen zodat zij geld besparen door Cashback en Shopping Points.

Deel dit bericht...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone