010-820 99 00 office@lyoness.nl

In navolging van top voetbalclubs als Rapid Wien en Slavia Praag hebben nu ook 3 topclubs uit Polen gekozen voor de Cashback Solutions van Lyoness. Het gaat om de clubs Legia Warschau, Legia Gdansk en Legia Poznan. Gezamenlijk zullen de drie topclubs zo’n 600.000 Cashback Cards de markt inbrengen, aanvullend op de reeds bestaande 215.000 shoppende Lyoness leden in Polen. Met deze impuls in de Poolse markt wordt de lokale middenstand gesteund in het verkrijgen van nieuwe klanten en het binden van bestaande klanten.

De clubs nemen het loyaliteitsprogramma van Lyoness af op dezelfde wijze als Slavia Praag en Rapid Wien reeds gedaan hebben in respectievelijk Tsjechie en Oostenrijk. Hierbij is het platform van Lyoness volledig als whitelabeled oplossing afgenomen, waarbij de techniek en achterkant van het platform gelijk is, echter de voorkant volledig aangepast aan de look & feel van de desbetreffende club.

De pashouders van de clubs kunnen met deze unieke clubpassen, de Cashback Card, tevens terecht bij alle aangesloten (online) winkels over de gehele wereld. De consument krijgt hiermee bij iedere aankoop geld terug op zijn of haar rekening. Bij iedere aankoop die de fans doen met hun pas ontvangt de club 1% van het aankoopbedrag, welke bij Rapid Wien bijvoorbeeld geïnvesteerd wordt in de jeugdopleiding van de club.

Over Cashback Solutions

Onder het merk Cashback Solutions biedt Lyoness wereldwijd een uniek loyaliteitsprogramma, gericht op het midden- en kleinbedrijf. Het doel van Lyoness is om lokale ondernemers te versterken en aan elkaar te verbinden. Lees hier meer over de verschillende mogelijkheden voor ondernemers en de verschillende pakketten van het Cashback Program.

Deel dit bericht...
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone