010-820 99 00 office@lyoness.nl

Klantenkaart

Uw eigen klantenkaart, zowel fysiek
als digitaal!

Data & Analyses

Verzamel data, bekijk de statistieken
& analyseer uw markt

Marketing

Gerichte marketing op bestaande en nieuwe klanten

Verdienmodel

Profiteer van omzetstijgingen &
extra inkomsten

Loyaliteitsprogramma voor ondernemers

Tegenwoordig wordt steeds vaker gesproken over de behoefte aan loyale klanten en om meer te halen uit bestaande klanten. Enkel met goede producten, de juiste service en een aantrekkelijke prijs redden we het op de lange termijn niet meer als normale ondernemer. Hiervoor heeft Lyoness de oplossing klaar liggen. Wij bieden loyaliteitsoplossingen voor het gehele MKB, of het nu om een kledingwinkel, bakkerij, restaurant, slagerij of ander type onderneming gaat.

Onder de productnaam Cashback Solutions bieden wij 3 verschillende producten aan, voor iedere ondernemer geschikt. Lyoness biedt u daarmee als ondernemer de mogelijkheid om meer klanten ten genereren, klantloyaliteit te verhogen en nog meer voordelen als u loyaltypartner wordt van Lyoness.
LOYALTY PARTNERS

Als expert op het gebied van professionele loyaliteitsprogramma’s is Lyoness de ideale business partner voor het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor grotere winkelketens. Dankzij alle inkoopvoordelen is Lyoness er in geslaagd om zeven miljoen consumenten aan te trekken over de gehele wereld.

Al onze Members zoeken naar het verkrijgen van de meeste voordelen bij het shoppen, wat de reden is dat zij speciaal voor Lyoness Loyalty Partners kiezen voor al hun dagelijkse aankopen. Deze aanpak is de reden waarom het loyaliteitsprogramma van Lyoness ook aantrekkelijk wordt bevonden door de grotere winkelketens, zelfs die bedrijven die reeds een loyaliteitsprogramma en marketingactiviteiten uitvoeren. Hetgeen dat het loyaliteitsprogramma van Lyoness extra speciaal maakt is het feit dat een wereldwijde en branche-overschrijdende shopervaring biedt. Bedrijven zijn in de gelegenheid om hun eigen loyaliteitsprogramma te combineren met de voordelen van Lyoness en tevens te werken met het opzetten van speciale, doelgroepgerichte marketingcampagnes. Dit is het serviceniveau dat Lyoness in staat heeft gesteld om gevestigde en succesvolle merken nog aantrekkelijker te maken voor hun klanten,  waarbij een win-winsituatie is ontstaan voor zowel de bedrijven als de consumenten.

cashback partner

MIDDEN- EN KLEINBEDRIJF

De basis van de gehele Lyoness Shopping Community ligt bij het midden- en kleinbedrijf. Met onze innovatieve benadering voor bedrijfsvoering brengt Lyoness een nieuwe trend binnen de retailsector. Het samenwerken op lokaal niveau zorgt daarbij voor een versterkt ondernemerslandschap, waarbinnen de consumenten en bedrijven optimaal profiteren. Binnen het loyaliteitsprogramma deelt de ondernemer haar vaste klanten een welbekende klantenkaart uit (zowel fysiek als digitaal), volledig gebrand in stijl van het bedrijf. Deze klantenkaart is echter niet alleen te gebruiken bij deze ondernemer, maar bij alle aangesloten Loyalty Partners over de gehele wereld. Zodra een ondernemer haar klanten naar collega-ondernemers stuurt, dan profiteert de ondernemer hiervan door middel van een kickback over het aankoopbedrag. Doel: één voordeelpas voor over de hele wereld, waarbij ondernemers beloond worden voor hun aanbevelingsgedrag naar andere ondernemers. Oftwel, het bekende affiliate marketing systeem zoals dat online werkt. Daarmee brengt Lyoness de online marketing wereld een beetje terug naar offline, en creëren wij een multimediaal platform wat gemak en voordeel biedt voor bedrijven en consumenten.

Om de loyaliteit tussen ondernemer en klant te creëren en samenwerking tussen bedrijven te stimuleren, heeft Lyoness onder de productnaam Cashback Solutions diverse pakketten samengesteld waarbinnen een groot aantal producten en diensten vallen: promotiemateriaal als full-branded Cashback Cards in stijl van de ondernemer, speciale MTERM en VTERM software voor het beheren en uitvoeren van het programma,

een gehele marketingafdeling ter promotie van de ondernemers op lokaal, nationaal en internationaal niveau, en veel zelf te gebruiken marketing tools zoals nieuwsbriefmodules, klanttevredenheidsonderzoeken en diepgaande database analyses.

Lyoness streeft ernaar om met het loyaliteitsprogramma de traditionele ondernemingen binnen het midden- en kleinbedrijf meer gaan samenwerken en sterker worden als geheel binnen hun eigen regio. Voor de Members zijn de voordelen in ieder geval overduidelijk: minder reizen, lokale producten, bekende gezichten en daarboven: Cashback en Shopping Points.

ONLINE SHOPS

De consumenten die ingeschreven zijn bij Lyoness kunnen niet alleen bij fysieke winkels terecht met hun Cashback Card, maar ook bij een groot aantal online shops. Om zoveel mogelijk voordeel te bieden voor consumenten en het gemak te vergroten is het mogelijk om via ons online platform bij zowel bekende als minder bekende online shops geld terug te krijgen bij iedere aankoop. Met deze online shops werken wij samen op basis van affiliate marketing, waarbij door deze shops, in tegenstelling tot fysieke winkels, geen Cashback Cards uitgedeeld. Het koppelen van deze online shops, in Nederland reeds meer dan 1.000, vindt plaats via rechtstreekse samenwerking in ons eigen affiliate netwerk of via bestaande affiliate kanalen als Zanox, Tradedoubler en Tradetracker. Mocht een online shop willen profiteren van het consumentennetwerk, dan kan men zich aanmelden als online shop of contact opnemen via ons Nederlandse hoofdkantoor.


CASHBACK PROGRAMS

Bekijk de productfolder over de diverse pakketten van ons loyaliteitsprogramma die aangeboden worden binnen de Cashback Solutions. Wij bieden voor ieder wat wils! Heeft u toch behoefte aan een meer tailor-made oplossing? Neem dan contact op met het hoofdkantoor van Lyoness Nederland.

MEER INFORMATIE

Op de speciale website over de Cashback Solutions vindt u alle informatie over ons loyaliteitsprogramma. Hier treft u ook de informatie over hoe u gemakkelijk uw bedrijf kan inschrijven en welke voorwaarden daaraan hangen. Op deze website vindt u nog meer redenen waarom Lyoness uw bedrijf vooruit kan helpen.