010-820 99 00 office@lyoness.nl

KENNIS VAN LYONESS

Lyoness is als expert op het gebied van loyaliteit, marketing en ondernemerschap een brein aan kennis. Dagelijks ontwikkelen wij deze kennis op basis van ervaring, onderzoek en nieuwe innovaties binnen het ondernemerslandschap en techniek. Omdat Lyoness gelooft in samenwerken op alle fronten in de samenleving, delen wij onze kennis, ervaring en informatie graag met u om uw organisatie vooruit te helpen. Lees op deze pagina al het laatste nieuws over Lyoness in Nederland, maar ook relevante informatie over de laatste internationale ontwikkelingen. Daarnaast treft u hier regelmatig expert-artikelen over loyaliteit, marketing en ondernemerschap die uw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Nieuws

Loyaliteit 2.0

Het feit dat je overal kunt sparen en voordeel krijgt maakt het effect van loyaliteitprogramma’s kleiner. Maar hoe kan een loyaliteitsprogramma dan nog effectief zijn?

Lees meer

Wat is loyaliteit?

Loyaliteitsprogramma’s kennen we in vele soorten en maten, allen met hetzelfde doel: meer halen uit bestaande klanten. Maar wat is loyaliteit eigenlijk?

Lees meer